WORKSHOP & ONLINE CURSUS Stralend gezond, ontdek de kracht van de biotensor.

Ben je een holistische op gezondheid bewuste man of vrouw die op zoek is naar manieren om jezelf en/of je gezin te ondersteunen bij het bereiken van optimale gezondheid en welzijn? Dan ben je bij mij op de juiste plek!

Of je nu wilt leren hoe je voedzame voeding kunt kiezen voor jou en je gezin, of hoe je een gezonde omgeving kunt creëren die het welzijn van jou en je kinderen bevordert, de biotensor kan een waardevolle metgezel zijn op je reis naar een gezonder en vitaler leven. Je leert hoe je de biotensor effectief kunt gebruiken om tekorten aan vitaminen en mineralen in je lichaam op te sporen, evenals intoleranties en allergieën voor voedingsstoffen, dieren en pollen.

Maar dat is niet alles! Naast het verkennen van de biotensor, zul je ook inzicht krijgen in de essentie van meditatie en hoe het kan bijdragen aan een betere gronding en algehele gezondheid. Met praktische oefeningen en begeleiding leer je hoe je meditatie kunt integreren in je dagelijks leven om innerlijke rust en evenwicht te bereiken.

De workshop wordt geleid door mij, Kim Hardeman, ik ben een ervaren natuurgeneeskundige met expertise in gezondheidsbevordering en holistische benaderingen. Ik zal je begeleiden met diepgaande kennis en praktische ervaring, waardoor je waardevolle inzichten en tools krijgt voor een betere gezondheid.

ER ZIJN 2 MOGELIJKHEDEN

 

LIVE WORKSHOP:

Stel je voor: een inspirerende dag gewijd aan het verkennen van de fascinerende wereld van de biotensor, en dat alles op een prachtige locatie in het hart van Nederland, Barneveld. Welkom bij de Live Workshop: Stralend gezond, ontdek de kracht van de Biotensor!

Waarom zou je kiezen voor een live workshop?
Omdat er niets gaat boven persoonlijke interactie en directe begeleiding. Bij mij krijg je precies dat. Met een beperkte groep van maximaal 12 deelnemers garandeer ik voldoende aandacht per persoon. Dit betekent dat je de kans hebt om direct vragen te stellen, persoonlijke begeleiding te ontvangen en de technieken onder begeleiding van een expert te oefenen.

De workshop duurt in totaal 6 uur, inclusief een heerlijke lunch om even op te laden. Gedurende deze tijd zal 50% van de tijd worden besteed aan uitleg, waarbij ik je stap voor stap meeneem door de wereld van de biotensor. De overige 50% van de tijd wordt besteed aan praktische oefeningen, zodat je de geleerde technieken direct kunt toepassen en versterken.

En het beste van alles? Als deelnemer aan de live workshop krijg je ook toegang tot de online leeromgeving op Huddle. Zo kun je ook na de workshop blijven leren en groeien op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt.

Kies voor een onvergetelijke ervaring, kies voor de Live Workshop in Barneveld. Schrijf je nu in en ontdek de kracht van de biotensor onder begeleiding van een ervaren professional.

En alsof dat nog niet genoeg is, een compleet starterspakket:

 • biotensor
 • geprinte presentie
 • flesje water
 • beschermbuisje
 • handboek

Kosten:
€ 270,00 p.p.

Wanneer:
zaterdag 21 september 2024 van 10.00 – 16.00 uur

Locatie:
De Loft
Jan van Schaffelaarstraat 48, 3771 BV Barneveld

Claim je deelname onder aan de pagina of hier

 

 ONLINE CURSUS:

Waarom wachten tot de volgende live workshop wanneer je nu direct kunt beginnen, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis?

De online workshop biedt jou:

 • Dezelfde hoogwaardige training als onze live workshop, maar dan op jouw eigen tempo.
 • 23 uitgebreide lesonderdelen, allemaal toegankelijk met een paar klikken.
 • Stap voor stap begeleiding van Kim, die je meeneemt in de wonderlijke mogelijkheden van de biotensor.
 • Talloze praktische toepassingen om direct mee aan de slag te gaan.
 • Onbeperkte toegang tot alle video’s, zodat je op elk moment kunt terugkijken en herhalen.
 • De vrijheid om te leren wanneer het jou uitkomt, op je eigen tijd en tempo.
 • Toegang tot de workshop via de handige Huddle app, beschikbaar op zowel je telefoon als tablet.
 • Een levendige online community waar je vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen en van anderen kunt leren.

En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook nog eens de biotensor, een beschermbuisje en een gedrukt werkboek bij jou thuis, zodat je direct kunt beginnen met het verkennen van deze boeiende techniek!

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor onze Online Workshop Biotensor en laat je verrassen door de mogelijkheden die voor je liggen.

Kosten:
Tijdelijk € 229,50 p.p.

Inschrijven voor de online cursus of meer info? Klik hier